how to build a website

Z  a  k  e  n  k  a  n  t  o  o  r     T  h  y  s     b v b a
Crelan agent en verzekeringsmakelaar

Onze visie en waarden

Sinds 1993 werken wij onder de benaming Zakenkantoor Thys dagelijks aan de uitbouw van ons bank-en verzekeringskantoor voor onze klanten in de regio Westmeerbeek, Hulshout en Westerlo.

Dankzij CRELAN, een 100% coöperatieve Belgische bank die aansluit bij onze visie van nabijheid, betrokkenheid en vertrouwen, kunnen wij ons cliënteel vandaag een totaalaanbod bieden voor wat bankzaken betreft.

Onze verzekeringspartners staan garant voor de beste oplossingen inzake  verzekeringen, dit alles voor zowel de particuliere klant als de zelfstandige.

Wij streven naar een constante opleiding en specialisatie van onze medewerkers waardoor wij u kunnen adviseren binnen de volgende domeinen :
- al uw bankverrichtingen;
- vermogensopbouw-en beheer;
- private banking;
- uw particuliere en professionele kredieten;
- uw particuliere en professionele bescherming via een volledig verzekeringsaanbod.

Enkel door aandacht te hebben voor uw wensen en noden binnen al deze domeinen kunnen wij u het juiste advies geven.

Als zelfstandig ondernemers hebben wij er immers alle belang bij u van dienst te zijn op een manier waarbij u tevreden bent én blijft van de oplossingen die wij u voorstellen.
Anders gezegd streven wij ernaar met u een lange termijn vertrouwensrelatie op te bouwen gebaseerd op wederzijds respect om u optimaal te kunnen adviseren, en dit in elke levensfase.

Wij gaan nieuwe uitdagingen niet uit de weg en zijn voorbereid op de toekomst : u kan momenteel reeds thuisbankieren via Crelan Online of via de mobiele app van Crelan.
Dankzij de realisatie van ons nieuwe kantoor, uitgerust met een Crelan Cash & More, kan u al uw bankverrichtingen (opnames, stortingen...) uitvoeren en dit 7 dagen op7.

Ons nieuwe kantoor is vlot bereikbaar, heeft voldoende parkeerruimte en biedt een aangenaam en sfeervol werkkader dat uitnodigt tot persoonlijk contact met onze cliënten.

Wij willen dan ook de nadruk leggen op geregelde afspraken om u nog beter te kunnen adviseren.

ZakenKantoor Thys : een visie van mensen voor mensen !